2019

Guiga W.,Lameloise M-L.(2019) Chapter 9: Membrane separation in food processing. In Green Food Processing Techniques - Preservation, Transformation and Extraction. F. CHEMAT and E. VOROBIEV. Elsevier. October 2019. 1st Edition.

Garnier C., Guiga W., Lameloise M-L, Degrand L., Fargues C. (2019) Tools development for the water recycling in the food industry. 9th International Water Association (IWA) Membrane Technology Conference & Exhibition for Water and Wastewater Treatment and Reuse (IWA-MTC 2019). 23-27 June, Toulouse. Communication orale avec actes. ANR-17-CE10-0015

Song X., Guiga W., Fargues C., Jonquières Diana Dragoe A., Rousseau B. (2019) Molecular modeling and experimental characterization of key polymeric material in reverse-osmosis membranes and of their interactions with water: A contribution to transfer control in dense polymers. European Polymer Congress. 9-14 June, Heraklion, Crete. Poster

Guiga W. (2019) Retour d’expérience sur l’enseignement des bioprocédés à distance au Cnam. Les possibilités et les limites des outils numériques et des pédagogies actives. 17e congrès de la Société Française de Génie des Procédés. 15-17 octobre, Nantes. Communication orale avec publication dans les actes.

Garnier C., Guiga W., Lameloise M-L., Degrand L. et Fargues C. (2019). Recycler des eaux issues du pelage des carottes par procédés membranaires. 17e congrès de la Société Française de Génie des Procédés. 15-17 octobre, Nantes. Communication orale avec publication dans les actes. ANR-17-CE10-0015